Προσφορές & Εκπτώσεις

Με την εγγραφή τους, όλοι οι σπουδαστές του ΙΕΚ ΑΞΙΑ παραλαμβάνουν εντελώς δωρεάν πακέτο προσφορών αξίας άνω των 1.000 €. Αυτό περιλαμβάνει σημαντικές και απαραίτητες υπηρεσίες εκπαίδευσης και υγείας.

Δωρεάν εκμάθηση της Αγγλικής γλώσσας. Η Αγγλική δεν είναι μόνο η γλώσσα κάποιων σημαντικών χωρών. Είναι η γλώσσα επικοινωνίας του πλανήτη! Οι σπουδαστές μας αφού δώσουν ένα τεστ, κατατάσσονται σε τμήματα, ανάλογα με το επίπεδό τους.
Δωρεάν εκμάθηση της βασικής Πληροφορικής. Σ' ένα κόσμο που ζει όλο και περισσότερο on-line, η πολύ καλή χρήση των βασικών εφαρμογών των Windows και του Office είναι απολύτως απαραίτητη σε κάθε επάγγελμα. Οι σπουδαστές μας καλύπτουν τις βασικές γνώσεις και δεξιότητες στη χρήση των ηλεκτρονικών υπολογιστών, που οδηγούν την λήψη πιστοποίησης GLOBALCERT, στον 1ο χρόνο των σπουδών τους.
Ειδική έκπτωση για τους σπουδαστές μας που θέλουν να αποκτήσουν το πιστοποιητικό πληροφορικής GLOBALCERT.
Δωρεάν παρακολούθηση του ετήσιου κύκλου εκπαιδευτικών σεμιναρίων Ψυχολογίας με την καταξιωμένη Ψυχολόγο Μ. Δήμου.
Έκπτωση 30% σε όλα τα μαθήματα του Προγράμματος e-learning στα Οικονομικά των Καταναλωτών, Επιχειρήσεων και Οργανισμών του τμήματος Οικονομικής Επιστήμης του Πανεπιστημίου Πειραιώς.
Έκπτωση 10% σε όλα τα μαθήματα χορού salsa που γίνονται με τους παγκοσμίου φήμης Salsa Sinners.
Έκπτωση 10% για ιατρικές εξετάσεις στο Πειραϊκό Θεραπευτήριο για τους σπουδαστές του ΙΕΚ ΑΞΙΑ και των συγγενών τους 1ου βαθμού.
Δωρεάν ετήσιο τσεκάπ για τους σπουδαστές των ειδικοτήτων υγείας στο Πειραϊκό Θεραπευτήριο.

Επικοινωνία

Λεωφ. Δημοκρατίας 108
Κερατσίνι 18755

Τ: 210-4009955 & 210-4005997
F: 210-4312953

info@iek-axia.gr

Social Networks

Θέλετε να λαμβάνετε τα Newsletter μας?

Τελευταία Νέα

Με την στήριξη της