Συνεργασίες

Η κατάρτιση είναι από τη φύση της εξωστρεφής δραστηριότητα. Ο σπουδαστής στο ΙΕΚ ΑΞΙΑ έρχεται αμέσως σε επαφή με τον «έξω κόσμο» και ζει από κοντά το μελλοντικό του επάγγελμα σε προσεκτικά επιλεγμένους χώρους.

Η στρατηγική μας συνεργασία για τις ειδικότητες της υγείας είναι με το Πειραϊκό Θεραπευτήριο. Είναι ό,τι πιο εξελιγμένο υπάρχει στον χώρο της ιδιωτικής υγείας στον Πειραιά και η λειτουργία του είναι πιστοποιημένη με ISO 9001:2008 & ISO 22000:2005 από την TUV Austria Hellas.

 

Η πιστοποίηση γνώσης πληροφορικής γίνεται σε συνεργασία με την GLOBALCERT. Το πιστοποιητικό GLOBALCERT αναγνωρίζεται επίσημα τόσο από το ελληνικό Κράτος, όσο και από την Ευρωπαϊκή Ένωση και άλλα κράτη σε όλο τον κόσμο. Επίσης, είναι πιστοποιητικό εγκεκριμένο από τον Εθνικό Οργανισμό Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού (ΕΟΠΠΕΠ), αποτελεί «διαβατήριο» για το ΑΣΕΠ και σε σύντομο χρονικό διάστημα έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη της Αγοράς Εργασίας ως διεθνώς αναγνωρισμένο επαγγελματικό προσόν!
Οι συνεργασίες μας για τις επί μέρους ειδικότητες περιγράφονται αναλυτικά στην σελίδα της κάθε ειδικότητας. 
Το ΙΕΚ ΑΞΙΑ έχει επίσης συνεργασίες με πληθώρα επιτυχημένων επιχειρηματιών οι οποίοι διδάσκουν σεμινάρια εκτός προγράμματος για τον επαγγελματικό τους τομέα. Μας υποδέχονται συχνά στον χώρο τους για να μας δείξουν από κοντά την πραγματικότητα του επαγγέλματός τους, αλλά και για να αποκτήσουν επαφή με μελλοντικά στελέχη, τους σπουδαστές μας!
Με βάση την εμπειρία των εκπαιδευτών μας στα Ευρωπαϊκά Προγράμματα SOCRATES & LLLP, δημιουργούμε κοινά projects με άλλα Ευρωπαϊκά ιδρύματα κατάρτισης στα οποία συμμετάσχουν οι σπουδαστές μας μέσω του νέου Προγράμματος ERASMUS+. Εκεί γνωρίζουν σπουδαστές και επαγγελματίες της ευρύτερης πατρίδας μας, της Ευρώπης!

Επικοινωνία

Λεωφ. Δημοκρατίας 108
Κερατσίνι 18756

Τ: 210-4009955 & 210-4005997
F: 210-4312953

info@iek-axia.gr

Social Networks

Τελευταία Νέα

Με την στήριξη της